Fideszesek halálát tartaná kívánatosnak a kozármislenyi jelölt, Bíró Károly szövetségese

2019. szeptember 30. hétfő 12:44

Fideszesek halálát tartaná kívánatosnak a kozármislenyi jelölt, Bíró Károly szövetségese

Azt követően, hogy az MSZP-DK kettős által irányított Mindenki Pécsért Egyesület jelöltje, Ágoston Andrea Orbán Viktor haláláról posztolgatott, ezúttal a legnagyobb közösségi oldalon a Bíró Károly polgármesterrel szövetséget kötő jelölt azt üzente: aki fideszes, annak készíteni kellene a kötelet, vagy éppen szakadékba kellene rúgni, írta a PécsMa.hu.  

 

 

 

A korábbi trágárságairól is ismert Ágoston Andreát nem léptette vissza a balliberális koalíció polgármesterjelöltje, Péterffy Attila, azzal érvelve, hogy „harcostársak."

 

A Pécs melletti Kozármislenyben indult el egy olyan független jelölt, aki politikai ellenfelei, egészen pontosan a fideszesek halálát tartja kívánatosnak.

Bíró Károly jelenlegi polgármester csapatában, az IloveMislenyben indított jelölt Szabadkai Károly, aki előszeretettel posztol kormány- vagy Fidesz-ellenes híreket a közösségi oldalán.

A mostani kampányban magát függetlennek mondó, ám erősen Jobbik-szimpatizáns jelölt nyilvános megosztásaival egyértelműen azt üzente: aki fideszes, annak készíteni kellene a kötelet, vagy éppen szakadékba kellene rúgni.

A pécsi Hencsei Zsoltot Pécsen - elvileg - a Jobbik indítaná az MSZP-DK-val, Gyurcsány Ferenc mostani és egykori pártjával szövetkezve.

Hencsei a saját Facebook-oldalán miután azt üzente a fideszeseknek, hogy a „Jó édes kur.a anyátokat! Sz.rházi tetű az összes!!!", ezúttal az tetszene neki, hogyha felgyújtanák a házaikat.

Hencsei saját oldalán ugyanis az egyik ismerőse azt írta, hogy „Fel kell gyujtani kurva sok fideszes ingyenelö tulajdonat es akkor benyögni h a tüzoltok felmondtak" s az ötlet annyira tetszett a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjének, hogy lájkolta is az elképzelést.

EQM