Komlói cég kapta az Év Széchenyi Vállalkozása Díjat

2019. szeptember 23. hétfő 14:05

Komlói cég kapta az Év Széchenyi Vállalkozása Díjat

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat hétfőn Budapesten, a két kategóriában odaítélt fődíjat a Komlói Tésztagyártó Szociális Szövetkezet, valamint a Mystic Nails Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató BT. kapta meg. 

 

 

Marczinkó Zoltán István, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatásért és vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Magyar Nemzeti Múzeumban tartott díjátadáson elmondta, hogy Magyarország az elmúlt időszakban rendkívüli megújuláson ment keresztül, ennek köszönhetően kialakult a munkaalapú gazdaság, az ország megerősödött és sikerült befektetésbarát környezetet teremteni.

Hozzátette, a kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy a magyar emberek ugyanolyan színvonalon éljenek és dolgozzanak, mint az unió fejlettebb államainak polgárai, a magyar vállalatok pedig hasonló eséllyel vegyenek részt a világpiaci versenyben, mint ezeknek az országoknak a cégei.

Képünkön: Feuerstahler Terézia, a Komlói Tésztagyártó Szövetkezet elnöke átveszi a fődíjat és Marczinkó Zoltántól, a Pénzügyminisztérium munkaerőpiacért és vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárától az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 díjak átadásán a Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében.

EQM - Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt