Javítás miatt lezárnak egy sávot a Hunyadi utcában, kerülőn jár a 44-es busz

2018. szeptember 14. péntek 10:20

Javítás miatt lezárnak egy sávot a Hunyadi utcában, kerülőn jár a 44-es busz

Vezetéket cserél a TETTYE FORRÁSHÁZ Pécsett, a Hunyadi utca alsó szakaszán.  

 

A javítás miatt szeptember 17-én, hétfőn 8 órától lezárják a Hunyadi utca keleti (Mecsek felé haladó) sávját a Papnövelde utca - Megye köz közötti szakaszon. Az autós forgalom egy sávon biztosított, a 44-es busz azonban 8 órától terelőútvonalon közlekedik. (A Papnövelde utca után kimarad a Széchenyi tér, Mária utca, Szent Mór utca, Flórián tér megálló, helyette az István és Tettye utcában áll meg, majd az Ágoston tértől eredeti útvonalon halad tovább.)

Augusztus végén tört el az utcában futó öntöttvas fővezeték, a feltörő víz mintegy 50 méter hosszan a burkolatot is megemelte. A TETTYE FORRÁSHÁZ szakemberei még aznap ideiglenesen helyreállították a hibát, a sérült aszfalt alatti 60 méternyi vezetékszakasz cseréjét és a végleges útburkolat helyreállítását azonban átütemezték, hogy ne akadályozza az iskolakezdést.

A munkálatok körülbelül két hétig tartanak, a 44-es buszjárat várhatóan szeptember végén térhet vissza az érintett szakaszra. Az útburkolat helyreállítása az út kezelőjének elvárása és előírása szerint zajlik.
A közlekedést tájékoztató táblák segítik, kérjük, az arra haladók figyeljék a jelzéseket.

A TETTYE FORRÁSHÁZ köszöni a közlekedők türelmét, megértését!

Forrás: Tettye Forrásház