Iskolák, óvodák kérhetnek ingyenes könyvcsomagot

2018. május 22. kedd 13:30

Iskolák, óvodák kérhetnek ingyenes könyvcsomagot

Tizenötezer gyermek és felnőtt számára biztosít a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesekönyv és ifjúsági könyv csomagot.  

Iskolák és óvodák növendékeinek ajándékozását, illetve a pedagógusok jutalmazását segíti az alapítvány nagylelkű támogatókkal együttműködve. A könyvekre oktatási intézmények jelentkezhetnek. Intézményenként 30-50-100 darabos, vegyesen összeállított könyvcsomag kérhető.

A könyvek a Mátrix Közhasznú Alapítvány szegedi raktárában vehetők át, a kérelmező intézmény az alapítvánnyal történő előzetes időpont egyeztetés után viheti el a könyvjutalmazáshoz a könyveket. Az adományozói program 2018. június 12-ig tart. A támogatás részleteiről a www.matrixalapitvany.hu oldalon lehet bővebb információkhoz jutni.

Könyvcsomag igénylés

Az ifjúsági, mese és felnőtt könyvek révén segíti a Mátrix Közhasznú Alapítvány intézményeken keresztül azon gyermekek és pedagógusok jutalmazását, akik az év végén az egész éves kiemelkedő tanulmányi, sport, szorgalmi teljesítményéért, a kitartó munkáért jutalmat érdemelnek.

A könyvcsomag kérés: 2018.05.17 - 2018.06.12. között lehetséges.

A könyvek igénylésének menete

1. a +36-20-929-81-81-es telefonszámon (munkanapokon, délelőtt 9-11 óra között) az oktatási intézmény képviselője vegye fel a kapcsolatot a Mátrix Közhasznú Alapítvánnyal (könyvcsomag kérés és időpont egyeztetés végett),
- intézményenként 30 db vagy 50 db vagy 100 db (vagy egyedileg meghatározott számú) könyv kérhető, az intézmény nagyságától függően,
- a könyvek értéke több ezer Ft / db, a könyvekért az alapítványnak nem kell fizetni,
- a könyvek újak, színvonalas kiadványok,

2. a felek számára megfelelő időpontban az intézmény képviselője számára az alapítvány munkatársa átadja a könyvcsomagot,
- cím: Mátrix Közhasznú Alapítvány, 6720 Szeged, Arany János utca 7.,
- a könyv átadás - átvétel lefolytatásához az átvevő bélyegzővel kell érkezzen,
- a könyvek szállítása a kérelmező feladata,
- a könyvek vegyesen, fajtánként több darabos összeállításban kerülnek a csomagba,
- a könyvcsomagot igénylők az ajándékozottakkal átadás - átvételi elismervényt kell aláírassanak, amelyet az alapítvány részére postán vagy személyesen visszajuttatnak a könyvek átvétele után 30 napon belül.
Adok - kapok aláíróív: www.matrixalapitvany.hu/_kep/4-szervezet-adok-kapok-konyvek.pdf

Könyvekkel az élményekért
A Mátrix Közhasznú Alapítvány rendszeresen segíti a kultúra és az oktatás színvonalának javítását. Az alapítvány által biztosított ajándék könyvek révén az oktatási intézmények év végi ajándékozását segítjük, ezáltal az olvasást népszerűsítjük, az olvasás kultúráját segítjük megőrizni.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány