Immár negyedik perét is elvesztette Gyurcsány Ferenc a Pécsi Újság.hu ellen

2012. november 13. kedd 15:51

Immár negyedik perét is elvesztette Gyurcsány Ferenc a Pécsi Újság.hu ellen

Mint korábban már beszámoltunk róla, Gyurcsány Ferenc több (szám szerint öt) sajtó-helyreigazítási pert is indított a Pécsi Újság.hu, illetve kiadójával szemben. A volt miniszterelnök legújabb perét is elvesztette hírportálunk ellen, az erről szóló ítélet írásos anyagát a Pécsi Törvényszék a napokban juttatta el jogi képviselőnkhöz, dr. Martin Zoltánhoz. 

A volt szocialista miniszterelnök, jelenleg a Demokratikus Koalíció elnöke az összes helyreigazítási pert a szakdolgozatügye kapcsán közzétett híradásaink miatt indította. Az eddigi mérleg: négy pert elveszített, egynek az eldöntése pedig még a Kúriára vár. 

Lapunk több ízben felajánlotta Gyurcsány Ferencnek, hogy - olvasóink minél teljes körűbb tájékoztatása érdekében - közli utólagos álláspontját is, de nem helyreigazítás formájában. Ez történt a jelenlegi esetben is, Gyurcsány Ferenc azonban ragaszkodott a perhez, ezért a bírósághoz fordult.

Mint az alább csatolt eredeti dokumentumból kiderül, a Pécsi Törvényszék a kérdéses ügy minden pontjában a Pécsi Újság.hu-nak adott igazat.

AZ ÍTÉLETET ÉS AZ INDOKLÁST ELOLVASHATJA AZ ALÁBBI FOTÓRA KATTINTVA: 


(A hír kommentálhatóságának lehetőségét megszüntettük - a szerk.)