Húsvét után aszfaltozzák a Honvéd utcát - Kerüljünk!

2020. április 09. csütörtök 09:37

Húsvét után aszfaltozzák a Honvéd utcát - Kerüljünk!

Csütörtökön az utolsó szennyvízvezeték is földbe kerül a Honvéd utcában, ezzel lezárul a több utca víziközmű-hálózatának korszerűsítését magába foglaló, összesen 200 millió forint értékű komplex rekonstrukció. 

 

 

Az utolsó ütemben a Honvéd utca teljes szélességében új aszfaltburkolatot kap. A marási és burkolat-helyreállítási munkák április 14-én kezdődnek, aki teheti, április 24-ig kerülje a Honvéd utcát.

Ez idő alatt az utca teljes hosszán forgalomkorlátozás lesz érvényben.

A 400 ágyas klinika megközelíthetősége, a mentők bejárása és a gyalogosforgalom végig biztosított.

A csatlakozó utcákba (Váci Mihály, Budai Nagy Antal, Veres Péter u.) is be lehet hajtani, a munkagépek aktuális haladásának függvényében rövid ideig tartó várakozás előfordulhat.

Így zajlik az út helyreállítása:

1. Április 14-16. között felmarják a Honvéd utca burkolatát.

2. A Honvéd utca - Szigeti úti kereszteződés aszfaltozásával indul a helyreállítás:április 14-én8.00 órától várhatóan 17-én 12.00 óráig félpályás lezárás lesz érvényben, a Szigeti út felől nem lehet behajtani a Honvéd utcába;a forgalom rendőrlámpás irányítás mellett a Szigeti út déli sávján haladhat.

3. A Szigeti úttól felfelé haladva április 17-20. között aszfaltozzák a Honvéd utcát, a szakemberek a hétvégén is dolgoznak. Előreláthatóan április 21-től már mindkét irányból átjárható lesz a Honvéd utca.

4. Április 21-től a parkolókat, járdát és a csatlakozó utcák elejét aszfaltozzák.

Forrás: Tettye Forrásház Zrt.