Hat körözött személyt fogtak el a rendőrök egy nap alatt

2018. május 18. péntek 09:46

Hat körözött személyt fogtak el a rendőrök egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában Baranya megyében hat körözött személyt fogtak el a rendőrök. 

Pécsett, a Kertvárosban fogtak el a rendőrök 10 órakor egy 21 éves helybeli férfit, akiről az adategyeztetéskor kiderült, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányság csalás miatt adott ki elfogatóparancsot ellene, ezért elfogták, majd előállították a rendőrségre.

A Komlói Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot az ellen a 41 éves farkaslyuki férfi ellen, akit 12 órakor igazoltattak a rendőrök Sásdon, a Deák téren. A rendőrök a férfit elfogták, és átadták a körözést kibocsájtó szervnek.

A pécsi Mártírok útján igazoltattak a rendőrök 12 óra 30 perckor egy 26 éves helyi férfit, aki ellen a Pécsi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit elfogták, és átadták a körözést kibocsájtó szervnek. Ugyanebben az időpontban Mohácson is elfogtak a rendőrök egy 32 éves helybeli férfit, akiről az adategyeztetéskor szintén kiderült, hogy ellene a Mohácsi Járásbíróság és a Mohácsi Rendőrkapitányság is adott ki körözést.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság csalás, a Pécsi Rendőrkapitányság pedig járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetése miatt körözte azt a 41 éves pécsi férfit, akit 12 óra 40 perckor ellenőriztek a rendőrök a belvárosban, ezért őt is elfogták, majd előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra.

Pécsett, a Garai utcában igazoltatták a rendőrök 22 órakor azt a 21 éves pécsi férfit, aki ellen a Pécsi Törvényszék kábítószer birtoklás miatt adott ki elfogatóparancsot. Elfogták, és bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás: BMRFK