Geresdlaki férfi volt a pécsi garázsok réme: elfogták a sorozatbetörőt

2018. december 08. szombat 09:07

Geresdlaki férfi volt a pécsi garázsok réme: elfogták a sorozatbetörőt

Befejezte a nyomozást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki több garázst feltört, majd kipakolt Pécsett. 

 

Összesen tízrendbeli lopás elkövetése, valamint annak kísérlete miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 34 éves geresdlaki férfi ellen, aki 2018 májusa és júniusa között több kertvárosi garázst is megkísérelt feltörni, volt ahol sikerrel. 

A gyanú szerint a férfi a Tildy Zoltán utcai garázssor egyik garázsából többek között kerekeket, szerszámos ládát, hóláncot, bukósisakot, és gépjárműkellékeket vitt el, egy másik garázsból felniket, motoros ruhát és kesztyűt, egy harmadikból versenyfelniket, valamint szerszámokat lopott.

A férfi a Krisztina téren parkoló egyik személygépkocsit is feltörte, de végül nem sikerült neki elindítani, a csomagtartóból azonban elvitt egy szerszámos táskát és egy akkumulátort.

A rendőrök a nyomozás során a tolvajt beazonosították, a lakóhelyükön tartott házkutatáskor több eltulajdonított tárgyat megtaláltak, a férfit kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek. 

Képünk illusztráció.

Forrás: BMRFK