Firenze 52.900 Ft/fő! Látogasson el a reneszánsz bölcsőjébe!

2014. március 03. hétfő 18:41

Firenze 52.900 Ft/fő! Látogasson el a reneszánsz bölcsőjébe!

3 éjszaka 3 csillagos szállodában, kétágyas szobákban, reggelis ellátással. Az utazás emelt szintű autóbusszal történik.

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Időpont:
2014. május 01.
2014. július 24.
2014. szeptember 25.

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül a Montecatini Terme városában található szálláshelyre. Érkezés a szállodába a kora esti órákban.

2. nap: Prato-Firenze
Reggeli a szállodában, majd utazás Toszkána második legnagyobb városába, a Monte Retaia lábánál fekvő Prato-ba. Rövid városnézés a hangulatos belvárosban, ahol vásárolhatunk a város és egyben Toszkána jellegzetes édességéből a híres cantucci-ból is, majd vonattal Toszkána tartomány fővárosába, az Arno folyó partján fekvő festői Firenzébe utazunk. (Vonatjegy: 8 EUR/fő) Gyalogos városnézés a reneszánsz szülőföldjén, ahol látogatásunkat a történelmi városközpontban kezdjük, mely a Világörökség része. Délután az Akadémia épületét keressük fel, ahol megcsodálhatjuk a híres Dávid szobrot is. Rövid szabadidő után a Medici Palota, a San Lorenzo templom (Michelangelo tervezte pompás lépcsősorral) és a Medici kápolna következik, ahol Michelangelo leghíresebb művei közül a Medici sírokat díszítő szimbolikus szobrok fogadnak. Mai programunk utolsó állomása a Szent Kereszt templom, ahol a legjelentősebb sírok között találjuk Michelangelo sírját is. Visszautazás a szálláshelyre a kora esti órákban.

3. nap: Vinci-Firenze
Mai programunkat a reneszánsz polihisztorának, Leonardo da Vinci-nek a szülővárosában kezdjük. Látogatás a toszkán dombvidék által körülölelt Vinci városában. A múzeum és a szülőház megtekintése után továbbutazás vonattal Firenze városába. (Vonatjegy: 8EUR/fő) Programunkat a város egyik legjelentősebb templomának a Santa Maria Novella épületének megtekintésével kezdjük, majd a délelőtti órákban az Uffizi képtár remekműveit csodálhatjuk meg részletes magyar tárlatvezetéssel. (Ár: 7.500,-Ft/fő -jelentkezéskor fizetendő!) Délután szabadidő Firenze belvárosában. Visszautazás Montecatini Terme-be a kora esti órákban.

4. nap: Pistoia-Budapest
A reggeli órákban látogatás Pistoia falakkal körülölelt, középkori hangulatú belvárosában. A pistoiai Dóm teret, nem véletlenül, az ország egyik legszebb terekén tartják számon, hiszen itt találhatóak a város legfontosabb épületei, a Katedrális, a Harangtorony, a Keresztelő kápolna, a Városháza és a Palazzo Pretorio. Városnézésünk után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Részvételi díj: 52.900,- Ft/fő Gyermek ár: 46.900,-Ft/fő Félpanzió: 12.000,-Ft/fő
Egyágyas felár: 15.000,-Ft/fő Adó-vevő: 1.040,- Ft/fő
Biztosítás: 2.200,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 1.5%

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Vonatjegy 8 EUR/út
Accademia 6,5 EUR
S.Croce templom 6 EUR
Medici kápolna 7 EUR
S.Lorenzo templom 4 EUR
Keresztelő kápolna 5 EUR
Giotto harangtorony 6 EUR
Palazzo Vecchio 10 EUR
Medici Palota 7 EUR
Dóm kupola 10 EUR
Santa Maria Novella 5 EUR
Vinci múzeum 7 EUR
Uffizi 7500 Ft/fő (jelentkezéskor fizetendő)
(18 év alatt és 65 év felett 4.200 Ft/fő)

Figyelem! Program módosítás: Vinciben a programban csak a múzeumlátogatás szerepel, mert Leonardo szülőháza technikai okok miatt (restaurálás, megközelítés) nem látogatható!

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája.)