Fidesz: hazugságokkal vegzálják a pécsieket a balliberálisok

2019. október 12. szombat 10:44

Végső elkeseredésükben aljas, lejárató hazugságokkal vegzálják a pécsieket a balliberálisok, írta szombaton kiadott közleményében a Fidesz pécsi szervezetének elnöksége. 

 

 

 

 

"Gyurcsány pécsi helytartói az elmúlt időszakban ismét azt csinálták Pécsen, amihez a legjobban értenek. A hatalom és a pénz megszerzése érdekében „hazudnak reggeltől estig". Most éppen kéretlen, hazug telefonhívásokkal zaklatják a pécsieket.

 

Érzik, hogy a választásokat már nem tudják megnyerni, ezért végső elkeseredésükben a legaljasabb hazugságoktól sem riadnak vissza.

 

A megbecsült és tisztelet övezte Vári Attila polgármesterjelölt, kétszeres olimpiai bajnok sportoló besározását kísérlik meg éppen lejárató telefonhívásokkal.

 

Közben a vak is látja, hogy egy épkézláb mondanivalójuk nincsen arról, hogy ők miként irányítanák a várost.

 

Ismét bebizonyosodott, hogy a balliberális, összetákolt, elfuserált ellenzéki összeborulásnak nincs más terve és elképzelése Pécsen, mint a hatalom bármi áron való megszerzése.

 

Ha kell, hazugságokkal, otromba üzenetekkel és a pécsiek zaklatásával is folytatják azt az aljasságot, amit pesti főnökeik elvárnak tőlük.

 

Felszólítjuk Gyurcsány pécsi helytartóit, szocialista, DK-s, jobbikos elvbarátaikat és erdőégető haverjukat, hogy legalább a kampány utolsó óráiban hagyják békén a pécsieket, kíméljék meg őket beteges kényszerképzeteiktől", olvasható a dokumentumban.

EQM