Férjes asszonyt is vásárolt a szentlőrinci madám

2019. június 13. csütörtök 16:33

Férjes asszonyt is vásárolt a szentlőrinci madám

A Pécsi Járásbíróság csütörtökön elrendelte egy nő letartóztatását egy hónapra három rendbeli emberkereskedelem bűntette és a személyi szabadságától megfosztott személy sérelmére, kizsákmányolás céljából, fenyegetéssel elkövetett emberkereskedelem bűntette alapos gyanúja miatt.

 

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2019. januárjában Szentlőrincen, egy gyanúsított társától, 150.000 forintért megvásárolt egy nőt, majd februárban még kettőt azzal a céllal, hogy őket rávegye arra, hogy németországi tartózkodási helyén prostitúciós tevékenység végezzenek. 

 

Az egyik nőt a gyanúsított és családtagjai Németországba fuvarozták, de ő onnan pár hónap múlva hazatért, míg a másik két nő, az őket szintén Németországba szállító furgonból Szigetváron, egy piros lámpánál állva kiugrott a járműből és elszaladt.

A további gyanú szerint 2018. novemberében a gyanúsított, szintén a gyanúsított társától megvásárolt egy férjes asszonyt, akit hozzátartozójának adott át, aki őt megfenyegette.

A nőt Németországba szállították és 2018. novembere és 2019. januárja között, idegen személyekkel pénzért szexuális szolgáltatásra kényszerítették. A gyanúsított nő az így befolyt bevétellel sajátjaként rendelkezett.

A jelentős tárgyi súlyú bűncselekményekre figyelemmel alaposan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne, illetve az eljárásban résztvevő egyéb személyek megfélemlítésével, befolyásolásával igyekezne meghiúsítani a bizonyítást.

Az ügyész, a gyanúsított és védője is tudomásul vették a bíróság határozatát, így az végleges.


Forrás: Pécsi Törvényszék