Éppen bizniszelő drogdílerre csaptak le a kommandósok egy áruház parkolójában - Videó!

2021. június 30. szerda 13:24

Éppen bizniszelő drogdílerre csaptak le a kommandósok egy áruház parkolójában - Videó!

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek" Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei kedden délután egy összehangolt akció keretében két férfit és egy nőt fogtak el Pécsett. 

 

 

A gyanú szerint egy 49 éves pécsi férfi hónapok óta kábítószert árult. A rendőrök akkor fogták el, amikor épp kábítószergyanús anyagokat adott át pénzért cserébe egy 45 éves bonyhádi férfinak egy pécsi parkolóban.

Az eladótól közel 200 000 forintot, valamint bruttó 12 gramm kábítószergyanús kristályos anyagot, a vevőtől pedig bruttó 29,8 gramm kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot foglaltak le a nyomozók.




A díler pécsi lakásán - ahol egy 35 éves gyöngyfai nővel élt - kutatást tartottak a nyomozók, amely alkalmával több mint 600 000 forintot, összesen bruttó 189 gramm kábítószergyanús anyagot, továbbá 35 darab kábítószer gyanúját keltő tablettát találtak és foglaltak le.

A rendőrök a két férfit és a nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 49 éves férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték a letartóztatását. A másik férfi és a nő ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: BMRFK