Durva: Növényi Norbert és a pécsi Makai Renátó összeverekedett egy tévéstúdióban

2018. január 15. hétfő 11:20

Durva: Növényi Norbert és a pécsi Makai Renátó összeverekedett egy tévéstúdióban

Kemény hónapok várnak Makai Renátóra, a pankráció baranyai kiválóságára, a korábbi MMA bajnok ketrecharcosra.  

A HCW Véres November Gálán egymásnak feszültek Növényi Norbert egykori olimpikon, MMA világbajnokkal, akinek már az édesapja is pankrátor volt, sőt még a magyar pankrátorok „halhatatlanok csarnokába" is beválasztották.

Növényi elfogadta Makai kihívását és így visszatér egy utolsó mérkőzésre ezúttal pankráció show keretein belül. A harcosok május 26-án, a Dicsőség Napján vívnak meg egymással.

A két sportoló a show kedvéért verekedett össze egy televíziós stúdióban vasárnap.

A beszélgetésük egymás heccelésébe ment át majd egymásnak is feszültek a stúdióban ahogy ez a pankráció showk-hoz hozzá is tartozik a kedélyek felborzolása végett.

A pankráció egy látványos show ami az emberek szórakoztatásáról szól, de ez mellett komoly sport teljesítmény értéke van. Ennek a műfajnak a kedvelői a gálákon végignézik ahogy a kedvenceik vagy éppen az utált karaktereik ütik verik dobálják egymást

Ez nem versenysport viszont igen veszélyes és komoly sérüléseknek teszik ki magukat az előadó pankrátorok. A show-hoz hozzá tartozik a gálák előtt , hogy a pankrátorok egymásnak beszólogatnak, heccelik egymást, összeugranak még akár a tv-ben is.

Mivel a Norbert Növényi a HCW ringjében pankrátorként egy show keretein belül vívja a búcsú mérkőzését amivel elköszön a magyar közönségtől így 60 évesen ő is pankrátor előadóvá válik ahogy korábban az édesapja is foglalkozott ezzel a különleges műfajjal.

Forrás: Makai Renató