Családias légkörben, ingyenes foglalkozásokon tanulhatnak angolul az anyukák Pécsett

2019. november 11. hétfő 09:44

Családias légkörben, ingyenes foglalkozásokon tanulhatnak angolul az anyukák Pécsett

A szeptemberi újrakezdést követően is töretlen népszerűséggel fejlesztik angolnyelv-tudásukat a pécsi édesanyák a Mosolymanó Egyesület és az American Corner közös foglalkozásain. Olyan témákat dolgoznak fel, amely leginkább érdekli a szülőket, például főzés, egészséges táplálkozás és családi programok. Amíg az anyukák tanulnak, a kicsikre gyerekfelügyelő vigyáz.


A hétfői összejöveteleken pécsi édesanyák tanulhatnak angolul Kertvárosban, a Várkonyi Nándor utca 7. címen.

Vörösné Deák Andrea, a Mosolymanó Egyesület elnöke elmondta, a tavaszi induláskor azt a célt tűzték ki, hogy támogató környezetben találkozhassanak az édesanyák, és együtt tanulhassanak angolul.

- A foglalkozásokat Tószegi Zsófia vezeti, aki hosszú ideig élt Amerikában. A nyelvet játékos feladatokkal tanítja, a kezdők és a haladók együtt vannak, így segíthetik egymást is - fogalmazott.

Hozzátette: az összejöveteleken olyan témaköröket dolgoznak fel játékos formában, amelyek a szülőket leginkább érdeklik. Így szóba kerül többek között az egészséges táplálkozás, a családi programok vagy éppen a nevelés.

Mint megtudtuk, az English for Moms elnevezésű programon a kommunikációt helyezik a középpontba annak érdekében, hogy az édesanyák a lehető legtöbb helyzetben használni tudják az angol nyelvet.

A hétfőnként tíz órakor kezdődő foglalkozásokra édesanyákat várnak, a részvétel ingyenes. A foglalkozásokon természetesen a gyerekeket is szeretettel fogadják, a szervezők biztosítják a felügyeletet.

További információ ide kattintva érhető el.

Palotás Péter