Baltikum 149.900 Ft/fő, finn kóstolóval

2014. március 01. szombat 18:30

Baltikum 149.900 Ft/fő, finn kóstolóval

Körutazás Finnországba, Észtországba, Lettországba és Litvániába. 

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Utazási időpontok:
2014. május 20 - május 25
2014. szeptember 16 - szeptember 21
2014. október 21 - október 26
2015. május 19 - május 24

1. nap: Budapest - Vilnius
Elrepülés Budapestről egy átszállással Litvánia fővárosába, Vilniusba, transzfer a szállodába, a környék egyéni felfedezése. Vacsora. Szállás Vilniusban.

2. nap: Vilnius - Trakai Nemzeti Park - Vilnius
Reggeli, majd délelőtt utazás a Trakai Nemzeti Parkba, a litván hercegek középkori rezidenciájához, és a karaiták bájos faházaihoz. Itt található a Baltikum legjobban fotózható vára, de maga a vidék - kéken villogó tavaival, illatos fenyveseivel, zöld völgyeivel - egyébként is az ország legszebb tája (belépő a helyszínen fizetendő). Délután buszos-gyalogos városnézés Vilniusban: óváros, katedrális, egyetem, Szt. János és Szt. Anna templom, stb. Vacsora. Szállás Vilniusban.

3. nap: Vilnius - Riga
Reggeli, majd utazás Lettország fővárosába, Rigába. Délután félnapos autóbuszos, gyalogos városnézés Rigában: séta a Hanza óváros szűk utcácskáiban, katedrális, Szt. Péter templom, a Fekete fejűek háza, a Három fivér háza, borostyánpiac, az Opera, stb. Vacsora. Szállás Rigában.

4. nap: Riga - Tallinn
Reggeli, majd utazás Tallinnba, útközben rövid megálló az Észtország nyugati partján fekvő Parnuban, a közkedvelt tengerparti fürdővárosban. Délután buszos-gyalogos városnézés Észtország fővárosában, az egykori Hanza városban: Óváros (Városháza, városfal - Tompea Citadella, St. Olev templom), Alexander Nevski katedrális, Dóm, stb. Vacsora. Szállás Tallinnban.

5. nap: Tallinn - Helsinki (komp)
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás Helsinkibe. Kompátkelés után gyalogos városnézés a finn fővárosban: dóm, Parlament, Sziklatemplom, Sibelius emlékmű, Uszpenszkij Székesegyház, Szenátorok tere stb. Késő délután visszahajózás Tallinnba. (A program ára: 29.500 Ft.) Vacsora. Szállás Tallinnban.

6. nap: Tallinn - Budapest
Reggeli, szabad program, vásárlás, majd a déli órákban transzfer a repülőtérre és elrepülés egy átszállással Budapestre, érkezés az esti órákban.

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza: repülőjegy, BBP biztosítás, közlekedés külön busszal, komppal, elhelyezés: középkategóriájú szállodákban (kb.3-4*os), 2 ágyas, fürdőszobás/zuhanyzós szobákban, reggelikkel, magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető. 

Részvételi költség:
Részvételi díj repülőjeggyel: 149.900 Ft
Reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 69.000 Ft (változhat)
A program szerinti étkezések: 90 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)
Sztornó biztosítás: 3.065 Ft (a részvételi díjra és reptéri illetékekre)
Az 5. napi fakultatív program: 29.500 Ft (Helsinki)
Egyágyas felár: 43.900 Ft

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája.)