Balhé volt csütörtökön a 2-es buszon, betörték a jármű egyik ajtajának üvegét

2020. május 07. csütörtök 08:59

Balhé volt csütörtökön a 2-es buszon, betörték a jármű egyik ajtajának üvegét

Egy betört ablaküvegű autóbuszról szállították le az utasokat csütörtökön reggel Pécsett, a Budai Vámnál - értesült az esetről szerkesztőségünk. Mint megtudtuk, egy több főből álló társaság egyik tagja volt az elkövető, aki elmenekült a helyszínről. Ellene rongálás miatt indult nyomozás.


Olvasónk jelezte csütörtökön reggel, hogy betörték az egyik pécsi helyi járatú autóbusz második ajtajának üvegét. A jármű sokáig a Budai Vámnál vesztegelt, ahol rendőrök helyszíneltek.

Az elsődleges információk szerint szándékos károkozás történt, amelyet hivatalosan is megerősítettek a zsaruk csütörtökön délután. Megkeresésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, reggel hét óra negyven perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Budai Vámnál lévő megállóban betörték egy autóbusz ablakát.

Megtudtuk, az éppen induló jármű ajtajának üvegét a megállóban tartózkodó több fős társaság egyik tagja zúzta össze, aki ezt követően a helyszínről elmenekült. Az elkövető felkutatása folyamatban van, a Pécsi Rendőrkapitányság rongálás miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

    

Palotás Péter