Annyira sok a fertőzött a PMFC-nél, hogy a szezonnyitó mérkőzés elhalasztását kérték

2022. január 25. kedd 11:23

Annyira sok a fertőzött a PMFC-nél, hogy a szezonnyitó mérkőzés elhalasztását kérték

A súlyos vírushelyzet miatt a PMFC vezetése a Szentlőrinccel történt közös megállapodás értelmében halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságához a vasárnapi egymás elleni tavaszi bajnoki szezonnyitó mérkőzés kapcsán, közölte a klub.  

 

 

"Ennek oka, hogy NB II-es labdarúgócsapat játékosai és stábtagjai közül többen az elmúlt hetekben elkapták a koronavírusos megbetegedést, melynek eredményeként jelenleg 12 főre növekedett a megbetegedőink száma. A stábtagok már visszatértek, esetükben az újbóli munkába állásához nincs szükség visszatérési protokollra, viszont a játékosok közül az orvosi stábbal egyeztetve kevés labdarúgó játékára van jelen pillanatban lehetőség, de nekik is a protokoll által előírt vizsgálatok a napokban történnek meg.

Klubunk vezetősége a Szentlőrinccel konzultálva és egyetértve a szakmaiság megtartása, illetve mindenki egészségének megőrzése érdekében úgy döntött, a mai nappal halasztási kérelmet nyújt be az MLSZ Versenybizottságának. A mérkőzés pótlására a Szentlőrincnek egyetlen időpont volt megfelelő, ez pedig a válogatott szünet egyik napja (2022. március 26-27.), amit klubunk ezúton is köszönettel elfogadott. Várjuk a Magyar Labdarúgó Szövetség visszajelzését", írta a PMFC kedden kiadott közleményében.

 

Forrás: PMFC