A Fidesz szerint nagy bajban van Pécs, a csőd szélén táncol az önkormányzat

2022. május 25. szerda 16:06

A Fidesz szerint nagy bajban van Pécs, a csőd szélén táncol az önkormányzat

A Fidesz pécsi városházi frakciója szerint komoly bajban van a baranyai megyeszékhely, ezért felszólították a város polgármesterét, Péterffy Attilát (Pécs Jövője - Öt Torony), hogy "kezdjen el végre dolgozni" 

 

 

A képviselőcsoport az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: Pécs a "csőd szélén táncol", a közszolgáltatások színvonala a mélybe zuhant, rendszeresen kimaradnak helyi buszok, rossz minőségűek az utak, gondozatlanok a közterületek.

Úgy fogalmaztak: "Pécs baloldali vezetése százmilliós nagyságrendben költi a pécsiek pénzét propagandára" és milliókat fordít "semmire se jó koncepciókra valódi munka helyett".

A Fidesz szerint a vezetésen a szétesés jelei mutatkoznak, ugyanis "sorban hagyják el a városházát vezető tisztségviselők, kulcsemberek, mint például a polgármester kabinetfőnöke, vagy a városi főépítész".

Hozzátették, számítani lehetett arra, hogy "a működésképtelenség szélére sodorja Pécset Péterffy Attila és csapata".

A pécsi városházán ellenzéki szerepben lévő képviselőcsoport úgy vélekedik, "a polgármester sunnyog és látszatintézkedéseken kívül csak a közpénzszázmilliókat lapátolják kifelé a cimboráknak (.) és haveri tanácsadók zsebébe, bármiféle eredmény nélkül".

A közleményben felszólították Péterffy Attilát, hogy "állítsa le a fölösleges százmilliós kifizetéseket a haveroknak, és a százmilliós propagandagépezetét", mert nem drága és értelmetlen koncepciókra, hanem "valós városvezetésre" van szükségük a pécsieknek.

EQM