A Fidesz Ágoston Andrea botrányáról: meg kell védenünk Pécs becsületét!

2019. augusztus 24. szombat 10:27

A Fidesz Ágoston Andrea botrányáról: meg kell védenünk Pécs becsületét!

A Gyurcsány-pártok (DK, MSZP, Jobbik) és a magát függetlennek hazudó, de képviselői székét pénzért áruló Mellár Tamás arcátlansága, hatalom és pénzéhsége már többször bebizonyosodott, ám a pénteki napon nyilvánosságra került Ágoston Andrea-féle förmedvény minden eddigi erkölcsi és politikai mélységet alulmúl, írta szombaton délelőtt kiadott közleményében a Fidesz pécsi elnöksége.

 

 

A médiában vált ismertté, hogy a Gyurcsány-pártok és Mellár egyik helyi megmondó embere többek között Magyarország Miniszterelnökének, Orbán Viktornak a halálhírén élcelődik, s azt "Szuper" bejegyzéssel tette közzé a Facebookon.

 

 

Túl azon, hogy minderre sem az erdőégetőből baloldali polgármesterjelöltté avanzsált Péterffy Attila, sem a DK másokat pocskondiázó helyi elnöke, Kunszt Márta, sem az MSZP, sem a Jobbik helyi vagy országos vezetői nem határolódtak el az elfogadhatatlant és minősíthetetlent posztoló Ágoston Andreától, lényegében közösséget vállaltak mind a személlyel, mind annak magatartásával és megnyilatkozásaival.

 

Tudjuk, a magukat "civileknek" hazudó Gyurcsány-legények és leányok között képviselőjelöltként ott van Ágoston Andrea is. Arra kérünk minden jóérzésű, az adott választókerületben élő polgárt, hogy függetlenül attól, hogy egyetért-e a Orbán Viktorral vagy sem, függetlenül attól, hogy a kormánypártokat támogatja-e vagy sem, csukja be ajtaját és fülét, s utasítsa el Ágoston Andreát. Mutassuk meg, hogy nekünk az emberség, a tisztesség, Pécs becsülete és méltósága többet ért annál, minthogy vállalhatatlan politikusokat támogassunk vagy velük szóba álljunk.

 

Meg kell védenünk Pécs becsületét, és ki kell vetnie közösségünknek azokat, akik átlépik azt az erkölcsi határt, amit senki nem léphet át tisztességes magyar és pécsi emberként.

 

Nem kérjük Péterffy Attilát, Mellár Tamást, Kunszt Mártát, az MSZP vagy a Jobbik vezetőit, hogy határolódjanak el, hogy léptessék vissza Ágoston Andreát. Mert eddig megtehették volna, ehelyett hallgattak, sumákoltak, és közösséget vállaltak vele. Ezzel pedig éppen olyanokká váltak, mint ő maga.

 

Kedves Pécsi Polgárok!

Védjük meg Pécset!

Védjük meg becsületünket!

Védjük meg városunkat ezektől!", olvasható a dokumentumban.

EQM