A Dunába gurult és elmerült egy kocsi Mohácson

2018. június 12. kedd 15:31

A Dunába gurult és elmerült egy kocsi Mohácson

A hétfőre virradó éjszaka történt balesetről egy olvasónk értesítette lapunkat. A rendőrség megerősítette az információt. 

Egy olvasónk beszámolója szerint a hétvégén a Dunába gurult és elmerült egy utánfutós személykocsi Mohácson a Sokac-révnél.

 

A rendőrség megerősítette értesülésünket. A hatóság közlése szerint hétfőre virradó éjszaka, háromnegyed egykor érkezett az ügyeletre a bejelentés, hogy Sokac-révnél egy gépkocsi a Dunába gurult.

A rendőröknek a gépkocsi tulajdonosa elmondta, hogy társával horgászatból tértek vissza, majd a csónakot a személygépkocsi és a hozzá kapcsolt utánfutó segítségével kiemelték a vízből.

Ezt követően a személygépkocsi a vontatmánnyal együtt a Dunába gurult és elmerült. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Hozzátették azt is, mindeddig a rendőrség hatáskörébe tartozó jogsértés gyanúja nem merült fel, ezért nem indítottak eljárást.

Lapunk úgy tudja, a következő napok során Budapestről érkeznek búvárok Mohácsra, akiknek az lesz a feladatuk, hogy felderítsék, hol fekszik a mederben a gépkocsi és az utánfutó.

Ezt követően dőlhet el, kiemelhetőek-e a Dunából a járművek.

 

M. B.