5*-os hotel 99.900 Ft/fő, Törökország! Ultra all inclusive ellátással, utazás repülővel! Korlátozott számban!

2014. március 12. szerda 18:30

5*-os hotel 99.900 Ft/fő, Törökország! Ultra all inclusive ellátással, utazás repülővel! Korlátozott számban!

Az 5*-os hotel egy szikla legtetején terül el, csodálatos panorámát nyújtva a Földközi-tengerre. Lazuljon el, és élvezze a szálloda kényeztetését, miközben a tenger moraját hallgatja. A számos szolgáltatás és a sok csúszda mind az Ön szórakozását szolgálja. Alanya városa 20 km-re található, amely számos kiránduló program kiindulópontja; legyen szó akár kulturális kirándulásról, vagy a természeti szépségek megtekintéséről. Kiaknázva a Taurusz-hegység természeti adottságait, az adrenalinszint növelő programok szerelmesei sem fognak itt unatkozni: próbálja ki a jeep safari-t, ahol jeep-ekkel ugratunk hegyen-völgyön át, vagy csodálja meg a város lélegzetelállító panorámáját egy siklóernyőzés keretében. 

További információk, foglalás

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Időpont: Április 19. (7 éjszaka)

Elhelyezkedés: A Hotel Kargicak üdülőterületen fekszik, Alanyától 20 km-re, az antalyai repülőtértől 155 km-re. A közeli városokba taxival, vagy dolmussal juthatunk el. A szálloda egy hegyen épült, az épület bizonyos egységei között lépcsőzni kell, így idősebb vagy nehezen mozgó vendégeinknek nem ajánljuk. Legalább egyszer érdemes eljutni Alanyába, belevetni magunkat a bazár nyüzsgő forgatagába, és a pezsgő éjszakai életbe. Menjünk fel a várba, csodáljuk meg a város lélegzetelállító látképét, üljünk be egy hangulatos vacsorára a kikötőben! Látogassunk el a híres Kleopatra Beach-re is, ahol homokos tengerparton fürödhetünk és csodálhatjuk ezt az egyedülálló természeti környezetet, melyet Alanya nyújt.

Strand: a szálloda kb. 150 méterre fekszik a homokos-köves strandtól, melyet egy út felett átívelő hídon keresztül lehet megközelíteni. A strand eléréséhez lépcsőzni is kell. A napernyők és napozóágyak illetve a strandtörölközők használata ingyenes.

Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, éjféli snack, gözleme, fagylalt bizonyos időpontban, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital, üdítők a minibárból. Térítés ellenében: a'la carte éttermek; olasz, török, hal, néhány import ital, szobaszerviz, frissen facsart gyümölcslevek.

Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, aquapark; 8 csúszda felnőtteknek, 4 csúszda gyermekeknek, főétterem, 3 a'la carte étterem, 6 bár, animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, fitneszterem, játékterem, röplabda, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz, billiárd, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, wifi. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, 1015 nm-en elhelyezkedő spa és wellness központ szolgáltatásai; különféle masszázsok, sportpályák-világítása, orvosi ellátás, üzletek, fodrászat, mosoda, motoros vízi sportok, búvároktatás, gyermekfelügyelet, konferencia-termek, internetkávézó.

Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekcsúszdák, gyermekbüfé, miniklub (4-12 évig) játszótér, minidiszkó.

Szobák: a szobák mindegyike padlószőnyeggel borított, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, wifivel, széffel és erkéllyel rendelkezik. A standard szobák 30 nm-esek, a duplex szobák 50 nm-esek illetve egy 18 nm-es erkély tartozik hozzájuk, galériásak.

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája)