Nyári bulival várja a felvételizőket a PTE bölcsészkara

2016. július 03. vasárnap 07:39

Nyári bulival várja a felvételizőket a PTE bölcsészkara

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara egy nyárindító, könnyed hangulatú rendezvénnyel kedveskedik a karra felvételizőknek hétfő délután.

A Pécsi Bölcsész Sorrendmódosító Partyra várják mindazokat a BTK-ra jelentkező diákokat, akik szeretnék közelebbről megismerni a Kart, a lehetőségekhez mérten minél inkább be szeretnék biztosítani felvételüket, bizonytalanok, hogy jó szakot jelöltek-e meg első helyen.

Hétfőn délután négy órától interaktív programokra, beszélgetésekre és zenés-bográcsos mulatságra hívják a leendő hallgatókat az Ifjúság úti Kerényi Szigetbe.

A programon résztvevő diákok egy könnyed, csapatépítő tréning után egy játékos, interaktív campus-túra keretében megismerkedhetnek a kar és a képzés érdekességeivel, híres pécsi bölcsészek történeteivel, illetve a karon művelt tudományok modern világban betöltött szerepével.

Ezek után egy beszélgetésen vehetnek részt, amelynek a bölcsészek kultikus helye, a Szenes klub és a bölcsész zenei karrier lehetősége lesz a témája. A beszélgetés résztvevői DJ Venom, a Halott Pénz dj-je, Dobos Csaba zenei újságíró, menedzser, illetve Koncz Balázs, a 30Y menedzsere és a PTE Zenélő egyetem koordinátora.

Az estét bográcsozás zárja, amelyet Weber Zsuzsi gitáros-énekes produkciója egészít ki.

 

Forrás: PTE