Rengetegen csatlakoztak a "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" petícióhoz

2021. szeptember 06. hétfő 15:11

Rengetegen csatlakoztak a

Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" petícióhoz - közölte Hollik István (képünkön), a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.

 

 

A politikus az egyik aláírásgyűjtő-standnál, a budapesti Batthyány téren újságíróknak azt mondta: folytatják az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni, amiben több ezer önkéntes segít.

Hollik István úgy értékelt: aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc "bűneit", azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot.

Mint mondta: Gyurcsány Ferenc a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot és "dobra verte" az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargot, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is.

Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdaság válsághoz szinte "térdre rogyva" érkezett, ezért 2010-ben "hajszál híja" volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt - fogalmazott Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.

MTI