Kasszás Erzsi műsorát nyomta egy boltos, elvitték a mentők

2017. november 23. csütörtök 12:49

Kasszás Erzsi műsorát nyomta egy boltos, elvitték a mentők

Önkívületi állapotban, ordítva adta elő egy Balaton-parti üzletben árufeltöltőként dolgozó férfi a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét. A boltost mentők vitték el. 

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a fiatal férfihez kérték a mentők segítségét a múlt héten.

Az élelmiszerbolti árufeltöltőként dolgozó férfi ordítva énekelte a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a boltban döbbenten vásárló közönségnek.

A mentők hamar a helyszínre értek, így maguk is megszemlélhették a különös produkciót. Az önjelölt előadó teljesen önkívületi állapotba került, így félő volt, hogy kárt tesz magában vagy környezetében.

A rutinos mentőtisztnek köszönhetően némi beszélgetés után abbamaradt a performansz, amit szó szerint, tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői.

A férfi elmondta, hogy tudatmódosítót fogyasztott ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Bajtársaink bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre.

Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt.

Kasszás Erzsi






 

EQM - Fotó: Facebook