Brutálisan agyonverte a fia Szilágyi Istvánt, az ismert színészt

2020. május 03. vasárnap 13:10

Brutálisan agyonverte a fia Szilágyi Istvánt, az ismert színészt

Helyszínelők érkeztek reggel a 82 éves színész 17. kerületi lakásához. Az Origónak a helyszínen a színész egyik ismerőse azt mondta, a fia kalapáccsal verte agyon a Lópici Gáspárt is alakító Szilágyi Istvánt. A fiát a helyszínen elfogták a rendőrök. 

 

 

Az Origo úgy tudja, vasárnap reggel hívták a rendőröket, hogy Budapest külvárosában egy férfi megölte az édesapját.

A rendőrség később megerősítette a hírt. Közleményük szerint a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazta az apját.

Az idős férfi meghalt. A Ripost azt írta, hogy Szilágyi István volt az, akit megöltek. Ő az a színész, akit szinte az egész ország ismert filmes szerepe miatt, amiben Lópici Gáspárnak hívták.

A gyilkossággal gyanúsított férfi, a színész fia három évvel ezelőtt már állt bíróság előtt azért, mert nagyon megverte az apját.

Akkor súlyos testi sértés miatt kellett felelnie.

 

A Babtista Szeretetszolgálat színművész háza előtt tartozkodó tagja azt mondta az Origónak, hónapok óta ápolta az idős férfit, utoljára pénteken járt nála.

Arról is beszélt, hogy ma reggel is volt bent a házban, ahol már a bűnügyi technikusok dolgoztak, amikor odaért.

Azt mondta, odabent minden tiszta vér, kalapáccsal verték agyon a színészt. Ezt azonban egyelőre nem erősítették meg a rendőrök az Origónak.

Forrás: origo.hu - Fotó: MTI/Kallos Bea