Schmuck nagyon tud válni

2011. január 21. péntek 18:25

Schmuck nagyon tud válni
A Blikk információi szerint elvált a Schumck házaspár. Az egykori szocialista politikus tavalyelőtt még hetedhét országra szóló lakodalmat tartott, mára viszont már egyedül él.

- A hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném - mondta a Blikknek Schmuck Andor a válásáról szóló információnkat.

A Blikk a család egy barátjától megtudta: nemrég a bíróság hivatalosan is elválasztotta őket. Úgy tudják, hogy elfáradt a kapcsolatuk, s nem akarták megvárni az asztalborogatást, ezért inkább időben szétköltöztek.

A végleges szakítás is egy igazi ceremónia volt: a bíróságról kilépve egy 16 tagú zenekar rázendített a Time To Say Good Bye (Itt az idő elbúcsúzni) című számra, majd 48 szál vörös rózsával halmozta el Schmuck Krisztinát. Azért ennyit, mert 48 hónapig tartott a szerelmük.

A válást most nem verik nagydobra, nem úgy, mint az esküvőjüket. A 2009. júniusi kézfogóra 600 vendéget hívtak meg. Meghívójukon a mesehős Shrek és párja, Fióna közös fotójából ők mosolyogtak vissza. A ceremónia a Szent István-bazilikában volt, a lakodalmat pedig a vidámparkban tartották.

Forrás: Blikk