U-válogatott középpályást igazolt a PMFC

2021. július 21. szerda 16:16

U-válogatott középpályást igazolt a PMFC

A 18 esztendős Kövesdi Péter középpályásként hosszútávon képzeli el pályafutását a PMFC-nél. 

 

 

A PMFC nyolcadik nyári igazolása, a 18 esztendős Kövesdi Péter hétévesen kezdte meg labdarúgó pályafutását a szentendrei Dunakanyar SE színeiben, majd később Székesfehérváron folytatta.

A Vidi utánpótlásából idővel felkerült az NB III-ban szereplő második csapathoz, ahol az előző idény során 25 harmadosztályú mérkőzésen játszott. Tehetségére a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek, idén márciusban Románia ellen bemutatkozott a magyar U18-as nemzeti csapatban. A remek fizikumú játékos nagy reményekkel érkezett NB II-es labdarúgócsapatunkhoz.

- A Székesfehérváron eltöltött korábbi évek miatt alapvetően egy fiatalabb öltözőhöz szoktam hozzá, de úgy érzem, egyre jobban megtalálom a hangot csapattársakkal, akik mindenben támogatnak. Örülök, hogy a PMFC-hez igazoltam, hosszútávon képzelem el a pályafutásomat Pécsen - így Kövesdi Péter. - Szeretnék minél előbb stabil játékossá válni és szép sikereket elérni. Természetesen, mint mindenki, én is nagyon várom már a szezont, mégiscsak egy profi bajnokságba kóstolhatok bele. Izgatott vagyok a kezdéssel kapcsolatban, bízom benne, hogy a szurkolók nagy számban támogatnak majd minket - tette hozzá középpályásunk.


Forrás: PMFC