Továbbra is vásárolható bérlet a PMFC meccseire

2018. szeptember 03. hétfő 15:55

Továbbra is vásárolható bérlet a PMFC meccseire

Továbbra is zajlik a bérletárusítás, a Stadion utcai klubház emeleti pénztára hétköznaponként 8:00 órától 16:00 óráig áll nyitva a szurkolók előtt. A bérleteket változatlan áron, 5 000 Ft-ért árusítjuk, amiért a szezon összes hazai bajnoki mérkőzését, illetve valamennyi Magyar Kupa-találkozót meg lehet tekinteni a PMFC Stadionban.

 

Ahogy a korábbiakban, úgy idén is lehetőségük van szurkolóinknak kifejezni a PMFC-hez fűződő szorosabb kötődésüket. Az ugyancsak az összes hazai mérkőzés megtekintésére jogosító Támogatói Bérlet 20 000 forintba kerül. A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve.

A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink (utóbbiaknak a belépésnél személyi, vagy nyugdíjasigazolványt kell bemutatniuk) továbbra is ingyenesen látogathatják mérkőzéseinket. Természetesen, ha támogatni szeretnék a csapatot, vagy emlékbe vásárolnának bérletet, van rá lehetőség.

Tiszteletbérlet korábbi labdarúgóiknak

Az előző évekhez hasonlóan továbbra is várják korábbi labdarúgóikat a klubházba, akik legalább egy alkalommal viselték a klub mezét felnőtt mérkőzésen. A 2018/19-es szezonra szóló Tiszteletbérlet kiváltásához nem kell mást tenniük, csak személyesen ellátogatni és igényelni a kártyát a Stadion utca 2. alatt.

Fontos, hogy az egykori labdarúgók meccsnapon csak Tiszteletbérletük és egy személyazonosításra alkalmas okmány birtokában léphetnek be ingyenesen a PMFC Stadionba.

 

Forrás: PMFC