Szombaton a Várkői Stadionban játszik a PMFC a Videoton FC II. alakulatával

2018. február 17. szombat 11:20

Szombaton a Várkői Stadionban játszik a PMFC a Videoton FC II. alakulatával

Február 17-én, szombaton délután 14:00 órakor a harmadosztályú Videoton FC II. alakulatát fogadja a PMFC a Verseny utcai Várkői Stadionban.

A székesfehérvári tartalékok elleni lesz egyébként a hetedik, egyben utolsó előtti téli edzőmérkőzése a piros-feketéknek, hiszen bő két hét múlva már bajnoki tétmeccset játszanak a pécsiek.  

Emiatt a hétvégi felkészülési összecsapást már füvön rendezik, valamint próbálnak olyan felállásban megmérkőzni a Fejér megyeiekkel, ami alapján körvonalazódhat a bajnoki rajtra várható legerősebb kezdő tizenegy. Emellett Márton Gáborék igyekeznek minél jobban szimulálni a meccset úgy, hogy a lehető legkevesebb cserét vetik be a szombati meccspartner ellen.

A Tímár Krisztián vezette Videoton FC II. az NB III Nyugati-csoport hetedik helyén telel. A "kis" Vidivel, ha felkészülési találkozó formájában nem is nagyon mérkőztek meg eddig, korábban riválisként négyszer is összetalálkoztak velük az NB II-ben. Mégpedig a 2009/10-es, majd a 2010/11-es kiírásban, amely során a mérleg két győzelem, két vereség, hat rúgott és öt kapott gól.

Minden bizonnyal lehetőséghez jut majd a pályán két újonnan érkező labdarúgó, a 25 éves belső védő, Nyárasdi Zsombor, illetve a 21 esztendős védekező középpályás, Koval Viktor. Mindkettőjük az átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a PMFC felnőtt keretéhez, szombaton pedig már tanúbizonyságot kell tenniük arról, hogy tényleg beleillenek a szakmai stáb elképzelésébe.

Aki személyesen is látni szeretné az új játékosokat, annak nem kell sokat várnia, hiszen szombaton 14:00 órától a Videoton II. elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépnek a Várkői Stadionban! Remélik, hogy sokan tekintik meg személyesen az előkészületi találkozót, amely természetesen ezúttal is díjtalan. Belépés a Verseny utca felől lehetséges, ahol büfé is várja majd a szurkolókat.

Forrás: PMFC