Szombaton a Dunaújváros otthonában próbálkozik a PMFC, kemény lesz

2018. augusztus 03. péntek 15:53

Szombaton a Dunaújváros otthonában próbálkozik a PMFC, kemény lesz

Hétvégén elrajtol a labdarúgó NB III Közép-csoportjának 2018/2019-es szezonja. A Sárai György vezetőedző irányítása alatt újjáformálódó PMFC gárdája augusztus 4-én, szombaton 19:00 órakor a tavalyi pontvadászatot a negyedik helyen záró Dunaújváros vendégeként lép pályára az első fordulóban. 

 

A két csapat eddig négyszer találkozott a harmadosztályban, ezek során született három pécsi siker, egy esetben azonban a Duna-partiak kerültek ki győztesen. A gólok számára sem lehetett különösebben panasz, hiszen a baranyaiak tizenegyszer, a fejér megyeiek pedig hétszer voltak eredményesek.

Az előttünk álló találkozónak nem feltétlenül a mecsekaljaiak az esélyesei, hiszen a piros-feketék alig két hete kezdték el a csapatépítést, egyúttal a felkészülést. Sárai Györgynek és szakmai stábjának mostanra azonban sikerült kialakítania egy olyan játékosokból álló csapatot, amely képes felvenni a versenyt, és hajtani az utolsó pillanatig.

A felnőttcsapatot szombaton Dunaújvárosba elkísérő drukkereink a stadion északi oldalán lévő "D" jelzésű vendégszektorban foglalhatnak helyet. A belépőjegyek egységesen ezer forintba kerülnek, amiket majd a helyszínen lehet megvásárolni, egy órával a kezdés előtt, 18:00 órától.

 

Forrás: pmfc.hu - Fotó: Pixabay