Szerződést hosszabbított a PMFC Preklet Csabával

2021. június 13. vasárnap 14:28

Szerződést hosszabbított a PMFC Preklet Csabával

Az NB II-es labdarúgócsapat védelmének oszlopa a következő szezonban is a PMFC sikereiért küzd.

A pécsi klub a napokban mindenben sikeresen megállapodott a közös folytatásról Preklet Csabával, aki a 2021/22-es szezonban is a piros-feketéket erősíti - adta hírül a pmfc.hu oldal.

A külföldi és hazai élvonalbeli rutinnal is rendelkező 30 esztendős hátvéd tavaly nyáron érkezett Pécsre, s hamar a védelem oszlopával lépett előre.

A mögöttünk hagyott sikeres, 4. helyezéssel záruló másodosztályú szezonban a második legtöbbet szerepelt, 33-szor volt kezdő, 2-szer csereként szállt be, míg összesen 3023 percet töltött a pályán. Szolnokon győztes gólt szerzett, de emellett még a DEAC és a Kazincbarcika ellen is betalált.

- Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a klubbal, és hogy továbbra is a PMFC-hez tartozhatok, amit szeretnék a pályán meghálálni. Úgy gondolom, jó évet zártunk, s összességében azt tudom mondani az egész csapat nevében, hogy ez visz minket előre. Rengeteg munka vár ránk, játékosokra és persze a vezetőségre is, de biztos vagyok benne, hogy újabb szép sikerek elé nézhetünk - fogadkozott Preklet Csaba a pmfc.hu oldalnak.

EQM - pmfc.hu - Fotó: pmfc.hu/Kurdi József