Rangadóval zárja a szezont a PMFC, a Szeged érkezik szombaton a Stadion utcába

2017. november 25. szombat 09:04

Rangadóval zárja a szezont a PMFC, a Szeged érkezik szombaton a Stadion utcába

Az NB III Közép-csoport 16. fordulójának szombati játéknapján a MPFC egyik legfőbb riválisát, a SZEOL SC gárdáját látja vendégül . A találkozónak külön pikantériát ad, hogy a szegediek augusztusban borsot tudtak törni a mieink orra alá, ráadásul a két együttes között csupán egy pont a különbség a táblázaton. 

A PMFC mérlege 10 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség, 41 rúgott és 14 kapott gól. A pécsiek ezzel együtt 32 pontot gyűjtöttek a harmadosztályú bajnokság küzdelmeiben, amivel pillanatnyilag a táblázat 3. helyét foglalják el. Ezzel szemben Siha Zsolt legénysége egy ponttal lemaradva a 4. pozíciót birtokolja. 10 siker mellett 1 döntetlen és 4 vereség áll a nevük mellett, 19-12-es gólkülönbséggel kiegészülve.

A szegedi kék-feketét otthon százszázalékos mérleggel rendelkeznek, hiszen mind a 8 hazai tétmérkőzésüket, köztük a PMFC ellenit is győzelemmel zárták. Vendégként azonban már nem olyan sikeresek a Csongrád megyeiek, 7 otthonuktól távol lejátszott meccsükből csupán 2-t tudtak behúzni, 1 esetben játszottak döntetlent, 4 alkalommal azonban üres kézzel utazhattak haza a Tisza-partra.

A november 25-én, 13:00-kor kezdődő PMFC - SZEOL SC rangadóra érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban.

Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasolják. Kapunyitás: 12:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás.

Forrás: PMFC