Pécsi győzelem a baranyai rangadón: 2-1-re verte a PMFC a Kozármislenyt

2018. március 21. szerda 17:41

Pécsi győzelem a baranyai rangadón: 2-1-re verte a PMFC a Kozármislenyt

Szerda délután rendezték meg a labdarúgó NB III. Közép-csoportjának baranyai rangadóját, a Kozármisleny FC fogadta a PMFC együttesét. 2-1-es vendég győzelemmel ért véget a találkozó. 

A meccs elejének a főszereplője egyértelműen a pécsi Kónya Dávid volt, többször is villant az első pár percben, azonban egyik megmozdulásból sem született gól. Az első találatra egészen a 38. percig kellett várni, amikor is a mecsekaljaiak csapatkapitánya, Horváth 15 méterről a háló jobb felébe vágta a labdát, így a félidőre egygólos vezetéssel vonulhatott a vendég gárda.

A második játékrészben is sorra folytak a történések, előbb egy csúnya ütközést követően kellett ápolni a hazaiak kapusát, aztán a mislenyi Horvát kapott sárga lapot műesésért, majd az 55. percben újabb vendég találat született, Károly jobbról, estében még eltudta rúgni a labdát, ami a hosszú alsóban kötött ki, 0-2. Az 59. percben szépített a hazai együttes, Kiss beadását Tóth rúgta a pécsi kapu hosszú felébe, 1-2. Ezután több gól nem született, így s szomszédvári rangadó 1-2-es pécsi győzelemmel fejeződött be.

EQM - Fotó: pmfc.hu