Összeomlott a jegyértékesítés előtt az MLSZ oldala

2024. március 01. péntek 11:38

Összeomlott a jegyértékesítés előtt az MLSZ oldala

Elérhetetlenné vált az MLSZ weboldala, mielőtt a péntek délelőtt 10 órára kiírt jegyértékesítés elindult volna. A bérletek igénylését a szövetség áttette 13 órára.

 

 

A magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai naptól, vagyis március 1-től árulja a jegyeket a válogatott felkészülési mérkőzéseire azoknak, akik a megújult Szurkolói Klub tagsággal rendelkeznek.

A közel ötvenezer jelentkezőnek eredetileg délelőtt 10 órától lett volna elérhető a rendszer, amely viszont összeomlott, és elérhetetlenné vált. A hibát a szövetség észlelte, és tájékoztatta a szurkolókat, hogy karbantartás miatt később, pontosabban 13 órától lesz elérhető a jegyértékesítési felület.

Azoknak, akik bérletet szeretnének vásárolni, de nem regisztráltak a Szurkolói Klubba, várni kell egy kicsit, hiszen számukra március 4-től lesz lehetőségük jelentkezni, feltéve, hogy a mai napon nem kapkodják el az összes bérletet. A szurkolóknak négy árkategória áll rendelkezésre, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül.

A bérlet öt hazai mérkőzésre szól, amelyet a Puskás Arénában rendeznek,

vagyis a két márciusi felkészülési mérkőzés Törökország és Koszovó ellen, valamint a hazai meccsek a Nemzetek Ligájában 2024 őszén Bosznia-Hercegovina, Hollandia és Németország ellen.

EQM