Nem sikerült legyőznie közvetlen riválisát, maradt a második helyen a PMFC

2018. március 17. szombat 16:55

Nem sikerült legyőznie közvetlen riválisát, maradt a második helyen a PMFC

Károly tizedik percben szerzett góljával vezetett szombaton a PMFC a meccset megelőzően még a tabella élén álló Tiszakécske ellen, a vendégek azonban végül egyenlítették, így elmaradt a helycsere a tabellán.


A mérkőzést megelőzően még az sem volt biztos, megrendezik-e a találkozót, a reggel óta zuhogó eső ugyanis megtette a hatását: a pálya talaja nagyon mély, sáros volt, s helyenként komoly víztócsákkal is meg kellett küzdeniük a játékosoknak.

A borzasztó időben is több százan voltak kíváncsiak a meccsre, amelyen rögtön a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést. Néhány kihagyott helyzetet követően a vezetést is sikerült megszerezni Károly révén, a 10. percben.

A pécsi gólszerző a teljes első félidőben nagyon agilisan játszott, több alkalma is nyílott az újabb gólszerzésre, azonban a vendégek kapusa többször is bravúrral avatkozott közbe.

Az első negyvenöt percben az állás már nem változott.

A második félidőben is szakadt az eső, a pálya egyes részei víz alá kerültek. Ennek ellenére a csapatok derekasan gyűrték egymást. Általában mezőnyjáték folyt a pályán, a PMFC több helyzetet is kidolgozott, de újabb gól sokáig nem született.

Derült égből villámcsapást emlegetni az időjárás miatt dőreség lenne, azonban mégis így hatott a vendégek egyenlítő gólja a 83. percben, Kalmár találata ugyanis a semmiből jött.

A döntetlennel semmi nem változott, a PMFC továbbra is a második a tabellán.

EQM