Mohácson játszotta le első edzőmérkőzését a PMFC - Így látták az edzők

2021. június 26. szombat 16:49

Mohácson játszotta le első edzőmérkőzését a PMFC - Így látták az edzők

Szombaton Mohácson találkozott felkészülési mérkőzésen a PMFC és a Mohácsi TE 1888. A találkozót a vendégek nyerték, a mérkőzést követően mindkét edző elégedetten nyilatkozott.

 

Vas László: - Abszolút elégedett vagyok a játékosok heti munkájával és a hozzáállással. Nehéz körülmények között extrán dolgoztak a srácok, beleértve a Mohács elleni edzőmeccsen nyújtottakkal is. A felkészülés jelenlegi szakaszában nem feltétlenül az eredményesség a legfontosabb, ám minden mérkőzésen és edzésjátékon nyerni szeretnénk. A fiúk a fáradtság ellenére mindent megtettek a sikerességért. A hétre eltervezett szakmai munkát elvégeztük, úgyhogy folytatjuk tovább a felkészülést, mert még sok munka vár ránk.

A Mohácsi TE 1888 gárdájának vezetőedzője elismerően nyilatkozott.

Kvanduk János: - Nagyon örülök, hogy játszhattunk a PMFC ellen, amely a régió kimagaslóan legjobb klubja. Kíváncsi voltam, hogy egy tavaly még megye I-es csapat három nap felkészülés után milyen képet tud magáról mutatni egy NB II-es élcsapat ellen. A vendégek fizikailag fáradtabbak voltak, de elégedett voltam azzal, ahogy játszott a csapatom. A vereség ellenére nagyon pozitívan értékelem azt az edzőmérkőzést.

 

Mohács, Újvárosi Stadion, 100 néző. Vezette: Maml (Bizderi, Szkrajcsics)
Mohácsi TE 1888 - PMFC 0-4 (0-3)
Gsz.: Hegedűs (11. - büntetőből), Keresztes (35., 39.), Bohata (69.)


Forrás: PMFC