Megszánták PMFC-t, játszhat a Stadion utcában, de az első meccs így is zárt kapus lesz

2018. augusztus 07. kedd 18:10

Megszánták PMFC-t, játszhat a Stadion utcában, de az első meccs így is zárt kapus lesz

Az elmúlt napokban több olyan határozat is született, amely érinti a PMFC szurkolóit és szimpatizánsait.  

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei jóváhagyták a csapatot működtető PSN Zrt. kérelmét, amelynek érelmében felnőttgárdánk az idei szezonban minden hazai NB III-as, illetve Magyar Kupa mérkőzését saját törzsközönsége előtt, a Stadion utcában játszhatja le.

A Sárai György vezette csapatamúlt hétvégén a Dunaújváros vendégeként lépett pályára az NB III Közép-csoportjának 1. fordulójában. 

A piros-feketék a folytatásban, augusztus 11-én itthon fogadják a Szeged-Grosics Akadémia alakulatát, csakhogy egy korábbi - "szurkolói" rendbontásért kirótt - büntetés miatt a PMFC e mérkőzést zárt kapuk mögött, azaz hazai nézők beengedése nélkül rendezheti csak meg.

Nem utolsósorban egy frissen kézhez kapott tájékoztatás szerint az MLSZ Versenybizottsága főtitkári utasítás alapján szeptember 1-től (5-30. fordulók) a 2018/2019-es NB III-as nagypályás labdarúgó-bajnokság szombatra kiírt mérkőzéseit is egységesen vasárnapra helyezi át.

Végezetül a bérletárusításról, amely várhatóan a jövő héttől indul a klubházban. A szurkolói bérlet ára változatlanul 5000 forint.

Forrás: PMFC