Meccsekkel és hegedűkoncerttel emlékeztek Fűzy Ákosra - KÉPGALÉRIA

2013. szeptember 25. szerda 22:30

Meccsekkel és hegedűkoncerttel emlékeztek Fűzy Ákosra - KÉPGALÉRIA

Több mint kétezer néző előtt rendeztek szerdán jótékonysági mérkőzéseket a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban a pécsi női kosárlabda bajnokcsapat szeptember 7-én buszbalesetben elhunyt vezetőedzője, Fűzy Ákos emlékére, a befolyó összeget a szakember családja kapja meg.

A program pécsi és dombóvári fiú, majd pécsi és győri lány utánpótláscsapatok mérkőzéseivel kezdődött, ezt követően a PVSK-Pannonpower férfi csapata a Kaposvárral csapott össze (94-85), majd a női bajnokságban szereplő PINKK-Pécsi 424 a PEAC-Pécs együttesével játszott (72-64).

NÉZZE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT:A két főmérkőzés szünetében rövid megemlékezést tartottak, Mága Zoltán hegedűművész előadását hallgatták meg az egybegyűltek, akik a szervezők kérésére fekete-fehér öltözékben tisztelegtek Fűzy Ákos emléke előtt.

Vendégszektorokat ezúttal nem alakítottak ki, a helyfoglalás érkezési sorrendben történt, a szervezők ezer forintos adományt kértek az eseményre kilátogatóktól. A koncert közben a csarnok falán fekete drapériára az elhunyt edző nagyméretű fotóját helyezték el, majd Szivós Márton vízilabdázó a világbajnok férfi válogatott által aláírt labdát adott át Fűzy Ákos özvegyének. Az emléktárgyat árverésre bocsátják, a bevételt az edző családja kapja meg.

Fotók: Dittrich Éva