Már szervezi a nyári kosárlabda-táborát a PVSK a kicsiknek, április 6-ig lehet jelentkezni

2018. március 10. szombat 11:19

Már szervezi a nyári kosárlabda-táborát a PVSK a kicsiknek, április 6-ig lehet jelentkezni

Megkezdődött a nyári kosártáborok szervezése a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémián. Az U11-U12-es korosztálynak bentlakásos, a kisebbeknek pedig napközis tábort szerveznek. 

A napközis tábor idén is a Testvérvárosok terei Általános Iskolában lesz, a tanév befejezését követő héten, vagyis június 18. és 22. között. Megfelelő létszámú, vagyis minimum 25 fő jelentkezése esetén a következő héten, június 25-29. között is tartanak turnust. Minden táborozó napi háromszori étkezést és egy táborpólót kap, és szakedzők felügyelete mellett naponta két kosárlabdaedzésen vehet részt. A napközis tábor díja napi 4 ezer, összesen heti 20 ezer forint, amit az időben jelentkezők két egyenlő részletben április, illetve május végéig fizethetnek ki.

A PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia az U11-U12-es csapatok játékosai számára bentlakásos tábort is szervez. Ez Orfűn, a Sporttáborban lesz. Itt minden táborlakó napi ötszöri étkezést, táborpólót és mezt kap ajándékba, és a heti 10 edzés mellett egyéb programokat, így kirándulást és jó idő esetén strandolást is szerveznek. A tábor időpontja június 25-29. közötti, a táborba a résztvevőket külön busz szállítja majd Pécsről. A bentlakásos tábor díja 40 ezer forint, amit két egyenlő részletben április, illetve május végéig fizethetnek ki a jelentkezők.

Az előzetes jelentkezéseket, pénzbefizetés nélkül mindkét táborra április 6-ig várják.

Forrás: PVSK - Fotó: Pixabay