Legyőzte egyik fő riválisát, a Dunaújvárost a PMFC szombaton délután

2018. április 15. vasárnap 09:41

Legyőzte egyik fő riválisát, a Dunaújvárost a PMFC szombaton délután

Szombat délután hazai pályán javíthatott a Dunaújváros ellen a PMFC, amely az NB III Közép-csoport előző fordulójában egy tizenhét meccses veretlenségi szériát maga mögött hagyva üres kézzel jött haza Vecsésről.

A 16:00 órakor kezdődött találkozó játékvezetője Barna Gábor, segítői Perák András és Tinnyei Zsolt voltak. Csodálatos napos idő volt, a hőmérő 24 Celsius fokot mutatott. A pécsiek hagyományos piros-fekete szerelésükben játszottak, míg a dunaújvárosiak szürke-fehérben tették ugyanezt.

Az első félidő harmadik percében szerezte meg a vezetést a PMFC, Károly tört be balról, középre adása megpattant egy védőn, a lehulló labdát pedig Puskás fejelte a gólvonal mögé. Nem sokkal később, körülbelül tíz perc múlva a második gólt is megszerezte a pécsi csapat, Kónya Dávid jobbról középre tette a második hullámban érkező Kollernek a labdát, aki 16-ról ballal, a bal felsőbe vágta a játékszert. Kifejezetten élvezetes találkozónak lehettek szemtanúi a vendégek, amihez a korai hazai gólok sokat hozzátettek.

A harminchetedik percben szépített a Dunaújváros. A szabadrúgást követően Csehi fejelte a labdánk a kapunk jobb felébe, így 2-1 lett az eredmény.

Lendületes játékkal kezdődött a második játékrész is. Az ötvenhetedik percben Károly szabadrúgását szögletre fejelték ki a vendégek. Végül maradt a 2-1-es állás, így a PMFC megnyerte a rangadót a Stadion utcában.

EQM - PMFC