Kozármislenyi vereséggel zárta a szezont a PMFC

2019. június 03. hétfő 08:29

Kozármislenyi vereséggel zárta a szezont a PMFC

A bajnokság utolsó fordulójában a pécsiek 1-0-ra maradtak alul a Kozármisleny FC vendégeként megvívott baranyai rangadón. 

 

 

Az NB III Közép-csoport 30., egyben utolsó játéknapján a PMFC a megyei rivális Kozármisleny FC vendégeként zárta a szezont.

A sok néző előtt megrendezett baranyai derbit a hazai együttes kezdte aktívabban, majd idővel a piros-feketék vették át az irányítást és dolgoztak ki lehetőségeket, ám a vezetést mégis a házigazda csapat szerezte meg a 31. minutumban Havasi Dániel közeli találatával, 1-0.

A fordulást követően a mecsekaljaiak még nagyobb elánnal játszottak, ugyanakkor rangadóhoz mérten inkább a küzdelem dominált, mintsem a közönség szórakoztató játék. Újabb találat viszont nem született a szomszédvári ütközeten.

A Vas László vezette PMFC labdarúgócsapata végül a tabella 11. pozíciójában zárta az NB III Közép-csoport 2018/2019-es pontvadászatát.

NB III Közép-csoport, 30. forduló

Kozármisleny Stadion, 800 néző. Vezette: Tamási Patrik

Kozármisleny FC - PMFC 1-0 (1-0)
Gsz.: Havasi (31.)
Kiállítva: Erdős (96.)

Kozármisleny FC: Molnár - Horvát, Racskó, Kocsis, Turi - Rácz (Pergel 83.), Füredi (Kiss M.) - Tóth Marcell, Wittrédi (Márkvárt 70.), Rácz F. - Havasi. Edző: Németh Zsolt.

PMFC: Kovács - Kónya, Erdős, Katona, Varga - Kálmán, Koller, Oliveira, Kesztyűs (Csernik 88.) - Juhász (Gellén 74.), Kiss K. (Kondor 55.). Vezetőedző: Vas László.

Forrás: PMFC