Kitették Böde Dánielt a Fradi keretéből

2018. december 11. kedd 15:20

Kitették Böde Dánielt a Fradi keretéből

A Mezőkövesd ellen nehezen viselte, hogy lecserélték, még a kispadon is dühöngött. Edzője nem méltányolta ezt a viselkedést, nem játszhat a Vidi ellen.


Böde Dániel alapembere a bajnoki listavezető Ferencvárosnak. Legutóbb a Mezőkövesd elleni meccsen a 61. percben lecserélték, amit nehezen viselt, előbb a pályán, majd a kispadon hangot is adott véleményének.

Az Origo úgy tudja, csak erre a hétre függesztették fel őt a munka alól, a januári felkészülést már a csapattal kezdheti.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a lapnak elmondta, a hétvégi viselkedése miatt Szergej Rebrov vezetőedző erre a hétre felmentette Böde Dánielt az edzések látogatása alól. "A büntetése azonban csak a Vidi elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal" - mondta Orosz.

Az nso.hu információi szerint Szergej Rebrov vezetőedzőnek lefordították, mit mondott dühében Böde Dániel, s ennek következtében tette ki a közönségkedvenc támadót a csapatból.

Az időzítés azért is érdekes, mert a listavezető zöld-fehérek a hétvégén épp legnagyobb riválisukkal, a nyolcpontos lemaradással második helyen álló MOL Vidivel játszanak.