Kikapott horvátországi edzőmeccsén a PMFC

2019. július 14. vasárnap 16:42

Kikapott horvátországi edzőmeccsén a PMFC

Küzdelmes felkészülési találkozón kapott ki 2-0-ra a PMFC a horvát HNK Cibalia együttesétől.  

 

 

Szombaton a horvát másodosztályú HNK Cibalia vendégeként játszotta le harmadik nyári előkészületi találkozóját a PMFC NB III-as labdarúgócsapata.

Vas László legénysége jó szellemiségben kezdte az összecsapást, a 7. percben létszámfölényben támadhattak a pécsiek, Geigert pedig már csak szabálytalanul tudták megállítani a hazai védők tizenhatoson belül.

A megítélt büntetőt maga a sértett végezte el, ám jobbra tartó lövését kivédte Marjanovic. Kicsivel később ismét Geiger próbálkozott, ám ezúttal a felső kapufa segítette ki a házigazdákat. A folytatásban is inkább a baranyaiak domináltak a pályán, míg Helesfaynak csupán a 43. minutumban akadt először komolyabb védeni valója. Végül gól nélkül ért véget a játékrész.

A fordulást követően erősebb csapatukat küldték fel a kék mezes horvátok, akiknek a 65. percben sikerült kihasználniuk egy védelmi hibát, amelyből aztán megszerezték a vezetést. Majd a 86. percben egy játékoson irányt változtató labda csapta be a pécsiek kapusát, aki már nem tudott reagálni a bal alsóba vágódó játékszerre. Ezzel alakult ki a 2-0-s végeredmény.

Felkészülési mérkőzés
Vinkovce, NHK Cibalia Stadion, 100 néző.

HNK Cibalia - PMFC 2-0 (0-0)
Gsz.: Stupar (65.), Vincetić (86.)

HNK Cibalia: Marijanović - Hajnal, Karaula, Džijan, Salapić, Šarić, Oršolić, Galić, Bajić, Dejanović, Dogan. Cserék: Lešić, Adam Nikolić, Tadić, Kiš, Janović, Pierobon, Vincetić, Tustonjić, Dijanežević, Stupar, Kerić.

PMFC: Helesfay - Sági, Rácz, Nikic, Németh, Szabó, Futó, Godzsajev, Tihanyi, Bohata, Geiger. Cserék: Oliveira, Koller, Kiss, Gellén, Horváth, Juhász. Vezetőedző: Vas László.

Forrás: PMFC