Hétvégén pályára lép a Baranya Megyei Labdarúgó Válogatott

2022. január 12. szerda 18:39

Hétvégén pályára lép a Baranya Megyei Labdarúgó Válogatott

Székesfehérváron rendezik a Megyei Válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális tornáját a hétvégén. 

 

 

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága szombaton és vasárnap rendezi meg a megyei labdarúgó válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális Tornáját.

Baranya, Somogy, Tolna, Budapest, és a rendező Fejér megye válogatottjai Székesfehérváron, körmérkőzéses formában csapnak össze a MOL ARÉNA SÓSTÓ Edzésközpont, Főnix park és a Mezővári József komplexum műfüves pályáin.

A kétnapos torna elsődleges célja az Országos Döntőn való részvétel kiharcolása, amelyet az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatósága rendez februárban, ahol eldől, melyik megye képviseli Magyarországot a 2022/23. évi UEFA Régiók Kupáján Spanyolországban.

Szép emlékeink vannak a megyei válogatottak tornáiról, legutóbb 2019 decemberében nyerte meg Baranya a székesfehérvári régiós, majd a Lipóton rendezett országos döntőt! Sajnos a pandémia közbeszólt, így az UEFA Régiók Kupája sajnos elmaradt akkor. A jelenlegi Baranya megyei keretből többen is részt vettek a 2019 decemberi "diadalmeneten".

A hétvégi fehérvári megmérettetés résztvevői - az egyes megyék 22-es keretlétszámú amatőr válogatottjai - megyei I. vagy annál alacsonyabb osztályban szereplő labdarúgókból kialakított csapatok.

Forrás: baranya.mlsz.hu