Harmincezren már biztos lesznek a magyar-angolon

2022. május 30. hétfő 14:35

Harmincezren már biztos lesznek a magyar-angolon

Csaknem 30 ezer gyermek regisztrációja érkezett be eddig a Magyar Labdarúgó Szövetséghez (MLSZ) a szombaton 18 órától sorra kerülő Magyarország-Anglia Nemzetek Ligája-mérkőzésre. 

 

 

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője hétfőn az M1 aktuális csatornának elmondta, péntekig még tart a regisztráció, és várják a további jelentkezéseket a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon.

Az európai szövetség (UEFA) a tavaly nyári Európa-bajnokságot követően a rendbontó magyar szurkolók viselkedése miatt úgy döntött, hogy zárt kapuk mögött kell megrendezni a magyar-angol meccset.


Ezt követően az MLSZ a szabályok adta lehetőségeknek megfelelően 14 év alatti gyermekeket hívott meg térítésmentesen a Puskás Arénába.

"A kezdés gyermekbarát időpontban van, de a kapukat már három órával a találkozó előtt, 15 órakor kinyitjuk, és kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a stadionhoz, így zökkenőmentes lesz a beléptetés" - mondta Sipos Jenő, majd hozzátette, szurkolói faluval, valamint gyerekprogramokkal várják az iskolásokat, akikhez tíz főnként egy kísérő is csatlakozhat.

MTI