Győzött az első fordulóban a PMFC, a Honvéd második csapatát verték idegenben

2018. március 11. vasárnap 16:38

Győzött az első fordulóban a PMFC, a Honvéd második csapatát verték idegenben

A Honvéd-MFA II. vendégeként lépett pályára az NB III. Közép-csoportjának 18. fordulójában a PMFC a Bozsik Stadionban. A mérkőzésen bejött a papírforma, a PMFC elhozta a három pontot. 

 

A találkozót a pécsiek kezdték. A PMFC több sarokrúgást is végezhetett a játékrész elején, azonban egyiket sem sikerült gólra váltani, állta a sarat a kispestiek védelme. A 31. percben a mecsekaljaiak cserére kényszerültek, ugyanis egy szerencsétlen ütközést követően Puskás Gábor a combját fájlalta, így Gajág Gergő állt a helyére. Az első félidőben sok különbség nem látszott a két csapat játékán, sem a hazai sem a vendég együttes nem tudott jelentősebb helyzetet kialakítani magának.

A második félidőt összeszedettebben kezdte a pécsi alakulat, ugyanis az 58. percben gólt szereztek, Beke szöglete után kipattant a labda, pont Kónya Dávid elé, aki hatalmasat beleeresztett a labdába, ami végül a jobb kapufáról pattant a hálóba, 0-1. A második találatra sem kellett sokáig várni, a 65. percben Beke a szabadrúgást Wittrédinek készítette le, aki távolról értékesítette a helyzetet, 2-0. A 81. percben a pécsi Erdős lerántotta a hazaiak játékosát, Kabangut, amiért a játékvezető egy piros lappal jutalmazta. Az emberelőnyt a Honvéd ki is használta, pár perc múlva meg is szerezték az első góljukat, ami azonban csak a szépítésre volt elég, hiszen többször nem tudták bevenni a mecsekaljaiak kapuját.

Végeredmény: Budapest Honvéd-MFA II. - PMFC 1-2 (0-0)

EQM