Győzelemmel folytatná bajnoki szereplését a PMFC - Hölgyeknek ingyenes a belépés

2019. március 09. szombat 16:40

Győzelemmel folytatná bajnoki szereplését a PMFC - Hölgyeknek ingyenes a belépés

A PMFC múlt hétvégén 1-0-s vereséggel kezdte a tavaszi szezont, a Szeged-Grosics Akadémia ellen idegenben elhullajtott pontokat most hazai környezetben lehet kompenzálni. Vas László tanítványai az NB III Közép-csoport 18. fordulójában az Iváncsa KSE csapatát fogadják a Stadion utcában.  

 

A március 10-én, vasárnap 14:30-kor vendégként érkező Fejér megyei együttes 22 ponttal a tabella 8. helyéről, míg a házigazda pécsiek 19 ponttal a 10. pozíciójából várhatják az egymás elleni ütközetet.

Az iváncsaiak az eddig 17 lejátszott bajnoki mérkőzés során 6 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 4 esetben döntetlenre végeztek, 7 ízben viszont vereséget szenvedtek. Érdekesség, hogy 23 gólt rúgtak az eddigi találkozók során, de ugyanennyiszer vették be az ő kapujukat is.

Idegenben már kevésbé voltak sikeres a piros-fehérek, hiszen 2 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség a mérlegük, 7 rúgott és 10 kapott találat mellett. Legeredményesebb játékosuk a 7 gólnál járó Balogh László.

A két csapat 4. alkalommal találkozik az NB III-ban.

Az eddigi egymás elleni párharcok statisztikája a mecsekaljaiak számára kedvezőbb, hiszen egyszer a piros-feketék kerültek ki győztesként, két ízben pedig megosztoztak a pontokon a felek. A 2017/18-as kiírásban Pécsen előbb 2-2-es, majd Iváncsán 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás, a 2018/19-es bajnokság őszi szezonjában pedig idegenben nyert 2-1-re a PMFC.

A március 10-én, vasárnap 14:30-kor kezdődő PMFC-Iváncsa KSE mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban.

Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülőszektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az év első hazai bajnokijának megtekintése a hölgyeknek nőnap alkalmából díjmentes, míg a 14 év alattiaknak és a 65 felettieknek szintén ingyenes.

Forrás: PMFC