Első edzőmeccsét játssza szombaton a Munkás, akár sört is vihetünk a lelátóra

2017. július 15. szombat 07:10

Első edzőmeccsét játssza szombaton a Munkás, akár sört is vihetünk a lelátóra

Július 15-én játssza első nyári felkészülési mérkőzését az NB III augusztusi rajtjára készülő PMFC. A piros-feketék szombaton 18:00 órától hazai pályán a szintén harmadosztályú, csak éppen a pontvadászat Nyugati-csoportjába beosztott VLS Veszprém gárdája ellen adhatnak számot eddigi munkájukról és fejleszthetik csapatjátékukat. 

 

A Stadion utcába látogató bakonyi alakulat valamivel előrébb jár a pécsieknél, Orbán Tamás csapata ugyanis egy héttel korábban vágott neki az alapozásnak. Az átalakuláson keresztül menő veszprémiek emellett túl vannak már három edzőmérkőzésen is. A piros-kékek előbb a Mosonmagyaróvártól kaptak ki idegenben 4-1-re, majd pedig ugyanilyen arányban vágtak vissza odahaza a korábbiért, míg legutóbb kedden délután a megye I-re készülő Balatonfüredet győzték le pályaválasztóként, ismételten 4-1-re.

Utóbbi esetben a VLS kapujában ismerősen csengő nevek bizonyíthattak: az első félidőben a Telekom Veszprém kapusának öccse, a tavaly Szigetszentmiklóson szereplő Mikler Dániel védett. A második játékrészben pedig a FTC-vel bajnoki címet nyerő hálóőr fia, ifjabb Szűcs Lajos kapott lehetőséget. A veszprémieknél edz és játszik továbbá a helyi nevelésű, tapasztalt NB I-es focista, Iszlai Bence, aki 2008 és 2017 között a Szombathelyi Haladás színeiben 184 élvonalbeli meccsen játszott. Lejáró szerződését azonban nem hosszabbította meg a vasiakkal.

Az edzőmeccs mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Érdemes lesz kijönni, hiszen először lépnek pályára piros-feketében az új játékosok. Fontos tudnivaló, hogy csak a Szigeti út felőli ülő szektorokat nyitjuk meg a drukkerek számára.

Büfé ez alkalommal nem lesz, így arra biztatják szurkolóinkat, hogy nyugodtan hozzanak magukkal ételt és italt, ideértve akár egy jó hideg sört is. A klub részéről csupán annyit kérnek, hogy ügyeljünk a tisztaságra és a palackokat, műanyag poharakat a kijelölt gyűjtőhelyekre dobjuk ki.

Forrás: PMFC