Csoportelsőként zárt Baranya labdarúgó-válogatottja

2022. január 17. hétfő 11:07

Csoportelsőként zárt Baranya labdarúgó-válogatottja

Négy mérkőzés, négy győzelem a Baranya Megyei Amatőr válogatott mérlege a Székesfehérváron rendezett tornán, így csoportelsőként bejutott az országos döntőbe. 

 

 

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága rendezte hétvégén a megyei labdarúgó válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális Tornáját, Baranya, Somogy, Tolna, Budapest, és a rendező Fejér megye részvételével körmérkőzéses formában a MOL ARÉNA SÓSTÓ Edzésközpont, Főnix park és a Mezővári József komplexum műfüves pályáin.

A kétnapos torna elsődleges célja az Országos Döntőn való részvétel kiharcolása, ahol eldől, melyik megye képviseli Magyarországot a 2022/23. évi UEFA Régiók Kupáján Spanyolországban.

Vasárnap a baranyaiaknak egymás után kellett játszani két mérkőzést szinte pihenő nélkül.

Délelőtt Somogy megye legjobbjaival kezdtek, akiket rendkívül magabiztosan, rengeteg helyzetet kidolgozva múltunk felül Sziládi Roland, Szentes Krisztián, Kiss Krisztián és Stefán Levente góljaival.

Szusszanásnyi pihenő után 11:00 órakor kezdődött a jó erőkből álló Budapest válogatottja elleni mérkőzés, amely felért egy döntővel, hiszen nekik volt még reális esélyük megnyerni a csoportot.

A mérkőzésen Budapest legjobbjai szerezték meg a vezetést "nem kis fejtörést" okozva ezzel Baranyának, de a mérkőzés vége felé az 56. és 58. percben bebiztosítottuk győzelmünket Bodor Márkó Attila és Dr. Bozó László góljainak köszönhetően, amellyel csoportelsőként hibátlan mérleggel jutottunk az Országos döntőbe.

Forrás: baranya.mlsz.hu