Csapatnyi játékost kénytelen nélkülözni a PMFC

2021. november 18. csütörtök 16:33

Csapatnyi játékost kénytelen nélkülözni a PMFC

Sérülés- és betegséghullám miatt tizenegy játékost kénytelen nélkülözni a labdarúgó NB II-ben szereplő Pécsi MFC a III. Kerületi TVE elleni vasárnapi bajnokin - számolt be róla a klub honlapja.

 


Kéthetes szünet után vasárnap folytatódik az NB II-es labdarúgó-bajnokság. A jelenleg 22 ponttal a tabella 8. helyén álló Pécsi MFC az utóbbi fordulók során ötmeccses veretlenségi szériát állított fel, négy győzelemmel és egy döntetlennel mehetett a válogatott pauzára. A tervezett kétheti munka azonban teljes mértékben át lett írva, mivel sérülések és betegségek miatt csak kis létszámmal tudott edzeni a keret.

Több pécsi labdarúgó is súlyos sérüléssel bajlódik, Hursán György korábban külsőoldalszalag-húzódást szenvedett, Grabant Bencére közelítő sérülése miatt vár műtét, míg Sági Milánt kézközépcsont-töréssel operálták. Az biztos, hogy ők hárman idén már nem léphetnek pályára.

Rajtuk kívül több játékosnak, valamint stábtagnak is pozitív lett a koronavírustesztje, ők az egészségvédelmi protokollt követve házi karanténjukat töltik. Így összesen tizenegyen hiányoznak a csapatból, emiatt a vasárnap, 17 órakor kezdődő III. Kerületi TVE elleni hazai bajnokira mindössze 2 kapussal, valamint 12 mezőnyjátékossal készülnek.

Az előírt szabályoknak megfelelően a hétvégi mérkőzés előtt még egyszer koronavírusteszten vesznek részt a kerettagok.

EQM